top of page
RETREATS

Soms moet je eventjes weg kunnen om de weg te vinden naar rust. 

Daarom organiseer ik regelmatig reizen naar 'stille' plekken. Een weekendje of een weekje waar rusten, voelen, genieten, opladen, harmonie en vooral yoga centraal staan.

_edited.jpg
_edited.jpg
71f49437-2267-4da0-b863-c7338dbaedf4.JPG
YOGA RETREAT IN PORTUGAL
in samenwerking met Monte Cucs
26 tot 31 mei 2024

Kom vijf dagen zorgeloos genieten in de zuidwestkust van Portugal, op de top van ‘onze’ berg en omringd door bossen en zee...

 

We ontwaken rustig en beginnen de zonnige dag met wat meditatie en een gezond ontbijt. Daarna maken we tijd om rustig te werken aan ons lichaam en onze geest.

 

Tijdens deze retreat kan je rekenen op een all inclusive reiservaring op een prachtige locatie, met een kleine groep. Het enige wat van jou verwacht wordt, is dat je er met volle teugen van geniet.

 

Ondertussen zorgen ik en het team van Monte Cucs voor alles: rust, ontspanning, lekker eten, leuke activiteiten...

Monte Cucs.png
Start aanbod
HERFST YOGA RETREAT IN RHODOS
in samenwerking met Yoga On Call
21 tot 28 september 2024

Verlang je ernaar om helemaal tot jezelf te komen? Om je zorgen even opzij te zetten, ver weg van de dagelijkse drukte? Lyza en Dolly van Yoga on Call dompelen je onder in één lang zenmoment.

 

Onthaast in een prachtige omgeving op het Griekse eiland Rhodos. Niets moet, alles mag. Tijdens de reis gaat het niet om wat je kunt. Het gaat erom dat je er bent, dat je gekozen hebt om tijd te nemen voor jezelf.

 

Lyza laat jou ‘s morgens langzaam wakker worden met een ontspannende meditatie. Vervolgens neemt Dolly je mee in een rustige Vinyasa Flow. We eindigen de dag met een heerlijke sessie Yin Yoga of Yoga Nidra.

HERBRONNEN OP IJSLAND
in samenwerking met Nordic
10 tot 14 oktober 2024 of 16 tot 20 oktober 2024

Tijdens deze vierdaagse retreat verblijven we in een prachtige omgeving, ver weg van de gebaande paden. De ideale plek om tot rust te komen en te verbinden met de natuur.

 

's Morgens laat ik je rustig wakker worden met een ontspannende meditatie, waarna we overgaan in een Hatha yogasessie in combinatie met ademhalingsoefeningen. De focus ligt op je ademhaling en de bewustwording van je eigen lichaam en geest.

 

Daarna kan je alleen of in groep de natuur intrekken, want we verblijven vlakbij enkele magische plekken die je moet gezien hebben: de Golden Circle met Þingvellir Nationaal Park, Geysir en Gullfoss, Glymur (een van de hoogste watervallen van IJsland), de walvisbaai, de Silver Circle de prachtige baden van Hvammsvík Baths... 's Avonds beoefen ik samen met jou Yin yoga en Yoga Nidra om volledig te ontspannen, rust en harmonie te brengen.

Download de brochure

IMG_0375.jpeg
_edited.jpg
C03FDEC1-B6A7-47EB-8D18-D34677E05B4B.JPG
Handen_omarmdestilte.jpeg
Screenshot 2022-11-27 at 20.07.01.png
Schermafbeelding 2022-11-27 om 17.27.37.png
bottom of page