De stille kracht van yoga nidra

Op zoek naar meer balans en rust, besloot ik na meer dan 15 hectische jaren als haarstyliste, dagelijks yoga te beoefenen. Op drukke dagen gaf dat kleine, gefocuste moment mij verrassend veel rust. 

Om deze positieve ervaring te kunnen delen, begon ik opleidingen te volgen. Yoga gaat voor mij veel verder dan een reeks oefeningen. Het is een levensstijl waarbij je jezelf aanvaardt zoals je bent. Deze gedachte vormt ook de basis van mijn lesgeven. Altijd vanuit het hart en op een eigen inspirerende manier. Ik geloof in de mentale kracht van yoga, als pauze in de ruis. Een moment voor jezelf, waarbij je geest en lichaam aan energie herwinnen. 

Op een bepaalde dag zag ik een opleiding verschijnen van yoga nidra in London. Die week in London had een gigantische positieve invloed op mij. Yoga nidra heeft niets te maken met de fysieke vorm van yoga. Deze geleide meditatie helpt je hersenen naar de zone tussen slaap en waaktoestanden te brengen. Je lichaam valt dan langzaam in slaap terwijl je geest bewust en helder blijft. Zo kan je liefst 3 tot 4 uur slaap inhalen.

Klaar om mee de stilte te omarmen? Iedereen is welkom.

Lyza