top of page
OVER LYZA

Yoga kwam in mijn leven toen ik op zoek was naar meer balans en rust in de hectiek die een leven als haarstyliste in een groot salon en backstage naast de catwalk met zich meebracht. Ik leerde zoveel boeiende mensen kennen, kwam op prachtige plaatsen en kon mooie dingen doen in mijn job. Maar angst en chronische stress waren in die periode latent aanwezig en zorgden ervoor dat ik constant uitgeput was. Ik kon dat goed verbergen, want ik wilde niemand teleurstellen en bleef doorgaan. Daardoor ging ik heel ver over mijn grenzen. Na 15 hectische jaren werd yoga een dagelijks rustpunt dat ervoor zorgde dat ik kon blijven doorgaan zonder in het rood te gaan.

Maar toen kwam ik op mijn zoektocht naar meer innerlijke rust in contact met Yoga Nidra. En dat was een echte openbaring: wat ik toen meemaakte kan ik niet beter omschrijven dan als ‘de beste ontspanning ooit!’.

Deze magische, praktische en zeer effectieve tool wil ik dan ook graag met iedereen delen want het heeft de manier waarop ik in het leven sta compleet veranderd.

Daarom wil ik Yoga Nidra gebruiken om iedereen dat uitgeruste, complete, unieke gevoel te geven. Ik geloof in de mentale kracht van Yoga Nidra als pauze in de ruis. Als een moment voor jezelf, waarbij je geest en lichaam aan kracht herwinnen. Je respectvol thuiskomt in het nu en zorgt voor jezelf.

 

Yoga Nidra betekent zoveel voor mij dat ik het graag wil delen.Ik wil jou een moment kunnen aanbieden om je uitgerust en blijer te voelen. Zodat je kan connecteren met wat er voor jou echt toe doet zodat Yoga Nidra net zo een groot geschenk kan zijn zoals ik het zelf nog elke dag ervaar.

 

Ik wens iedereen toe dat dit een stap is die je dichter brengt bij jouw innerlijk ritme, dichter bij wie je echt bent. Zodat dit een moment van rust kan zijn. En stilte. Om met heel je hart te omarmen!

1I9A9773.jpg

"Van overleven naar lichter leven met veel bewustzijn, intuïtie en sterke grenzen. Minder uitputting, stress en angst. Concentreer je terug op je ritme & de zaken die werkelijk belangrijk voor je zijn."

Als rustcoach werk ik in drie fases:

 

Zo draait het tijdens een 1 op 1 sessies draait alles rond rusten, loslaten en opstaan.
Dat kan er elke sessie weer anders uitzien. Vaak is het een combinatie van lichaamsgerichte therapie: Yin Yoga, Yoga Nidra, mobilisatie, ademhaling en reiki wisselen elkaar af. 

1. Ontspan

Durf te rusten en verbind je met jezelf. Rusten behandelt de fysieke uitputting. Een eerste belangrijke stap naar het helen van je mentale gezondheid.

2. Loslaten

Laat stap per stap negatieve energie, trauma's en slechte gewoontes los. Loslaten behandelt mentale en emotionele uitputting.

 

3. Opstaan

Opstaan behandelt de uitputting van de levensdoelen, die ontstaat als je niet op vol vermogen functioneert. 

bottom of page