top of page
Yoga Nidra reizen

Soms moet je eventjes weg kunnen om de weg te vinden naar rust. 

Daarom organiseer ik regelmatig yoga reizen naar 'stille' plekken. Een weekendje of een weekje waar rusten, voelen, genieten, opladen, harmonie en vooral yoga centraal staan. Ga je mee? 

•RETREATS IN SAMENWERKING MET MONTE CUCS

5 dagen zorgeloos genieten... Rustig wakker worden, de zonnige dag beginnen met wat meditatie, een gezond ontbijt en daarna rustig werken aan je lichaam en welzijn! Tijdens de Monte Cucs Retreats neem ik je graag mee op een all-inclusive reiservaring en dit op verschillende toplocaties in Portugal. Er wordt voor alles gezorgd: van yogacursussen tot lekker eten. Het enige wat van jou verwacht wordt, is dat je er met volle teugen van geniet. Kom meer te weten over deze retreats en schrijf je meteen in via www.montecucs.com/yoga-retreats

WANNEER?

Van 26 mei t.e.m. 31 mei 2024 in Montecucs

Van 29 september t.e.m 4 oktober 2024 in Craveiral

•RETREATS IN GRIEKENLAND IN SAMENWERKING MET YOGA ON CALL

In het vijfsterrenhotel Casa Cook op Rhodos geniet je 7 dagen lang van een uniek rustmoment voor jezelf. Puur onthaasten in een prachtige omgeving waar niets moet en alles kan. Deze reis is één lang zen-moment met ontspannende meditaties, trage Vinyasa Flow, Yoga Nidra en verwonderlijke activiteiten. Daarnaast word je verwend met heerlijke soul-food ervaringen, een zwembad tot aan je slaapkamer, prachtige natuur en een heerlijke zon.

WANNEER?

Data volgen binnenkort!

bottom of page