top of page
Durf te rusten reizen

Soms moet je eventjes weg kunnen om de weg te vinden naar rust. 

Daarom organiseer ik regelmatig Durf te rusten reizen naar 'stille' plekken. Een weekendje of een weekje waar rusten, voelen, genieten, opladen, harmonie en vooral yoga centraal staan. Ga je mee? 

•RETREAT IN SAMENWERKING MET MONTE CUCS VAN 26 TOT 31 MEI

5 dagen zorgeloos genieten... Rustig wakker worden, de zonnige dag beginnen met wat meditatie, een gezond ontbijt en daarna rustig werken aan je lichaam en welzijn! Tijdens de Monte Cucs Retreat neem ik je graag mee op een all-inclusive reiservaring en dit op een toplocatie in Portugal. Er wordt voor alles gezorgd: van yogacursussen tot lekker eten. Het enige wat van jou verwacht wordt, is dat je er met volle teugen van geniet. Kom meer te weten over deze retreats en schrijf je meteen in via www.montecucs.com/yoga-retreats

HERFST YOGA RETREAT IN RHODOS IN SAMENWERKING MET YOC VAN  21 TOT 28 SEPTEMBER

Een week lang geniet je niet alleen van rust maar ook van het vijfsterrenhotel Casa Cook dat gebouwd is in een traditionele, Griekse eiland-stijl. De perfecte plek om te genieten en alles even los te laten. Deze retreat wordt niet alleen door mij begeleid maar ook door Dolly van Yoga on Call.

Ik laat jou ‘s morgens langzaam wakker worden met een ontspannende meditatie en na een eerste kopje koffie of thee, neemt Dolly je mee in een trage, gestage Vinyasa Flow met de nadruk op het verbinden van beweging en ademhaling, het verbinden van lichaam en geest. Je namiddag vul je vrij in. Het kan zo simpel zijn als boekje lezen op je privéterras, maar je kunt er ook alleen of in groep op uittrekken om de wondermooie omgeving van het eiland, met zijn historische schatten en roemrijke natuur, te ontdekken. In de late namiddagen eindig ik samen met jou de dag met een heerlijke sessie Yin Yoga of Yoga Nidra. We werken op de diepere lichaamsweefsels om de spieren volledig te laten ontspannen, we brengen rust en harmonie. Meer weten en je inschrijven? Klik dan hier

•4-DAAGSE YOGA RETREAT: HERBRONNEN OP IJSLAND VAN 10 TOT 14 OKTOBER EN VAN 16 TOT 20 OKTOBER

Heb jij een drukke agenda? Word je opgeslorpt door het werk? Verlang je ernaar om helemaal tot jezelf te komen? Tijdens deze 4-daagse retreat word je ondergedompeld in één lang zen-moment. We verblijven in een prachtige omgeving, ver weg van de gebaande paden. De ideale plek om tot rust te komen en te verbinden met de natuur.

's Morgens laat ik je langzaam wakker worden met een ontspannende meditatie, waarna we overgaan in een Hatha yogasessie in combinatie met ademhalingsoefeningen. De focus ligt op je ademhaling en de bewustwording van je eigen lichaam en geest.

 Daarna kan je alleen of in groep de natuur intrekken want we verblijven vlakbij enkele magische plekken die je moet gezien hebben: de Golden Circle met Þingvellir Nationaal Park, Geysir en Gullfoss, Glymur (één van de hoogste watervallen van IJsland), de walvisbaai, de Silver Circle de prachtige baden van Hvammsvík Baths... 's Avonds beoefen ik samen met jou Yin yoga en Yoga Nidra om volledig te ontspannen, rust en harmonie te brengen. Meer info info en je inschrijven kan hier!

bottom of page