3.

Yoga reizen

Soms moet je eventjes weg kunnen om de weg te vinden naar rust. 

Daarom organiseer ik regelmatig yoga reizen naar 'stille' plekken. Een weekendje of een weekje waar rusten, voelen, genieten, opladen, harmonie en vooral yoga centraal staan. Ga je mee? 

•OMARM DE STILTE IN LAPLAND

VAN 21 TOT EN MET 28 SEPTEMBER 2021

Zin om je onder te dompelen in de rust en de ongerepte natuur van Lapland? Met de allerbeste kansen op noorderlicht? Reis dan mee naar het Hoge Noorden! Zweeds Lapland en de prachtige Arctic River Lodge vormen het onvergetelijk toneel voor deze yogareis.

De nazomer is een prachtig seizoen om naar Lapland te trekken. Na een lange zomer waarbij het helemaal niet donker wordt, keert de duisternis terug. Samen met die duisternis laat ook het noorderlicht zich terug zien! De reis is gepland in misschien wel dé beste periode om spectaculair noorderlicht te spotten. Ook overdag krijg je heel wat kleuren te zien: weiden en bossen baden in prachtige tinten oranje en rood. Bovendien voelt de lucht extreem zuiver aan. Het ideale decor voor yoga!

Je uitvalsbasis? De Arctic River Lodge! Deze culinaire lodge is erg idyllisch gelegen: midden in de wildernis, ver van alle strooilicht en toerisme, en langs een van de zuiverste rivieren op deze planeet. Vanaf het moment dat je naar buiten stapt, overvalt je de stilte. Ver weg van de dagelijkse drukte kom je hier helemaal tot rust. Een week lang is de lodge je thuis voor yogasessies, heerlijke maaltijden en onvergetelijke ervaringen. Wedden dat je wil blijven?

 

Hoogtepunten van deze reis:

  • Setting 67° Noord, midden in de aurora zone, elke dag kans op het noorderlicht

  • Intense kleurenpracht tijdens de nazomer

  • Bezoek aan de husky kennel met 90 enthousiaste honden

  • Een nachtje in een wildernishut

  • Ontdekking van de natuur en haar smaken

  • En last but not least: vrijwel dagelijks twee heerlijke yogasessies met Lyza. Je mag doorheen de week zachte Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Roll & Release, Meditatie en Yoga Nidra verwachten

 

Meer weten? Klik op het Facebook icoontje onderaan deze pagina

 

 

•RETREATS IN PORTUGAL

VAN 3 TOT 8 OKTOBER & VAN 10 TOT 16 OKTOBER 2021

6 dagen zorgeloos genieten... Rustig wakker worden, de zonnige dag beginnen met wat meditatie, een gezond ontbijt en daarna rustig werken aan je lichaam en welzijn! Tijdens deze Monte Cucs Retreats neem ik je graag mee op een

all-inclusive reiservaring, naar de zuidwestkust van Portugal, op de top van een berg die omgeven is door bossen en zee. Er wordt voor alles gezorgd: van yogacursussen tot lekker eten. Het enige wat van jou verwacht wordt, is dat je er met volle teugen van geniet.
 

Meer weten? Klik hier